Banner 980x90

Mācības bērnudārzā "Bitīte" Ozolnieku novadā var sākt visi audzēkņi

Jelgava, 1.nov., LETA. Noslēdzoties būvdarbiem, visi pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte" bērni Ozolnieku novada Brankās var sākt mācības, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja Evita Kairiša.

Pašvaldība apstiprināja, ka visi bērni, kuriem ir paredzēts sākt mācības bērnudārzā, var apmeklēt iestādi.

Būvniekam SIA "Koger vide", kas laikus nepabeidza būvdarbus objektā, tiks piemērots sods. Tas tiks noteikts saskaņā ar līgumu.

Jau vēstīts, ka iekavējušos būvdarbu dēļ 25 pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte" mazākie audzēkņi Ozolnieku novada Brankās nevarēja sākt mācības ar 1.septmebri. Sākotnēji darbu veikšanas termiņš pagarināts līdz 1.oktobrim, bet vēlāk - vēl uz mēnesi.

Būvnieks SIA "Koger vide" par vienu no darbu izpildes kavējuma iemesliem minēja SIA "Komunālprojekts Jelgava" izstrādātā projekta nepilnības, kuru novēršanai ir bijis nepieciešams papildu laiks.

Lielākā daļa "Bitītes" audzēkņu apmeklē bērnudārzu, sākot ar 1.septembri, tomēr 25 jaunākās grupiņas bērni mācības laikus nav sākuši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)