Banner 980x90

LSDSP lūdz Valsts kontroli izvērtēt iespējamo izšķērdību Jelgavas domē, nomājot jaunas automašīnas

Jelgava, 29.dec., LETA. Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partija (LSDSP) vērsusies Valsts kontrolē saistībā ar iespējamo Jelgavas domes izšķērdību, domes vadības vajadzībām uz trim gadiem nomājot četras jaunas "Volvo" automašīnas, aģentūru LETA informēja politiskā spēka valdes loceklis Raimonds Lejnieks-Puķe.

LSDSP valdes loceklis savā iesniegumā ir norādījis, ka dome, iespējams, pārkāpj Publiskas personas finanšu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanas likumu, kura mērķis ir panākt, lai publiskas personas finanšu līdzekļi un manta tiktu izmantota likumīgi un atbilstoši iedzīvotāju interesēm.

Lejnieks-Puķe uzskata, ka pilnīgu jaunu transportlīdzekļu noma ir uzskatāma par klaju nodokļu maksātāju naudas izšķērdēšanu.

Jau vēstīts, ka Jelgavas domes vadības vajadzībām pašvaldība uz trim gadiem nomās četras jaunas "Volvo" automašīnas, kas aizvietos 2015.gada izlaiduma transportlīdzekļus.

Četras jaunas automašīnas Jelgavas pašvaldībai turpmākos trīs gadus iznomās SIA "Pilna servisa līzings" par 144 028 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Domes priekšsēdētājam, viņa vietniekiem un izpilddirektorei pašvaldība nomās trīs "Volvo S60" un vienu "Volvo S90" automašīnu. Visi transportlīdzekļi ražoti šogad un nomainīs 2015.gada izlaiduma "Volvo V40" un "Volvo S80".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)