Banner 980x90

Loka maģistrāles būvbedrē Jelgavā pamests avarējis auto

Rīga, 16.sept., LETA. Šorīt būvbedrē Loka maģistrālē Jelgavā atrasta avarējusi un pamesta automašīna, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Informāciju par Kalnciema ceļa un Loka maģistrāles krustojumā, kur notiek ceļa būvdarbi, pamesto "Seat Alhambra" policija saņēmusi šorīt plkst.8.20. Mašīna ir nobraukusi no ceļa un iebraukusi būvbedrē, kur arī pamesta.

Policija pašlaik skaidro gan transportlīdzekļa vadītāju, gan to, kad negadījums noticis. Pašlaik nav zināms, kad transportlīdzekli no būvdarbu zonas plānots izvilkt.

Jau vēstīts, ka Loka maģistrāles pārbūve notiek no Kalnciema ceļa līdz pilsētas administratīvajai robežai 4733 metru garumā. Būvdarbu izmaksas pārsniedz 20 miljonus eiro. Būvdarbus veic personu apvienība "ReRe Vide-Hydrostatyba".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)