Banner 980x90

LLU ar vēl divām iestādēm par 16,7 miljoniem eiro attīstīs un izbūvēs 15 zinātniskos objektus

Jelgava, 6.jūn., LETA. Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU), Agroresursu un ekonomikas institūts un Dārzkopības institūts plāno īstenot 16,7 miljonus eiro vērtu projektu, attīstot un izbūvējot 15 zinātniskos objektus, aģentūra LLU uzzināja augstskolā.

Institūcijas sagatavojušas projektu "LLU un tās pārraudzībā esošo zinātnisko institūciju pētniecības, attīstības infrastruktūras un institucionālās kapacitātes stiprināšana", kura kopējās izmaksas ir 16 721 153 eiro. Ieceri līdzfinansēs Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Projekts paredz 15 dažādu objektu attīstību, tostarp vairāku laboratoriju būvniecību un aprīkošanu ar zinātniskajām iekārtām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)