Banner 980x90

Līdz pagasta svētkiem plānots pabeigt remontdarbus vēja izpostītajā Līvbērzes estrādē

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Līdz Jelgavas novada Līvbērzes pagasta svētkiem 30.jūlijā paredzēts pabeigt remontdarbus Līvbērzes estrādē, kur postījumus nodarīja vējš, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Enija Kreicberga-Kapša.

Darbus, kas jāpabeidz līdz 29.jūlijam, estrādē veic SIA "Audzes būvfirma". Galvenie būvdarbi jau ir pabeigti, līdz nedēļas beigām firmai atlicis vēl uzstādīt jumtu.

"Estrādes atjaunošanas darbi tika sākti steidzamības kārtā, lai pagasta pārvalde mēneša beigās, proti, 30.jūlijā, iedzīvotājiem varētu organizēt jau par tradīciju kļuvušos Līvbērzes pagasta svētkus, kas ierasti tiek svinēti estrādē," skaidroja Kreicberga-Kapša.

30.jūlijā plkst.13 iecerēta svētku atklāšana, pēc kuras gan lielie, gan mazie svētku viesi varēs nodoties sev tīkamām nodarbēm. Piemēram, bērni no plkst.13.20 līdz 14 tiek aicināti uz bērnu pašdarbības kolektīvu koncertu "Raiba vasara". Paralēli noritēs tradicionālas, netradicionālas un individuālas atrakcijas, sporta sacensības un aktivitātes. No plkst.14 sāks darboties radošās darbnīcas un piepūšamās atrakcijas. Pasākuma dienā viesi tiks cienāti arī ar garšīgām tortēm, jo svētku laikā tiks organizēts garšīgāko toršu cepēju konkurss. Vakara daļā, no plkst.18.30, tiks apbalvoti sporta sacensību uzvarētāji, kā arī "Skaista mana tēva sēta" un garšīgāko toršu cepēju konkursu laureāti. Uzreiz pēc tam visi aicināti uz svētku koncertu un plkst.22 uz zaļumballi kopā ar grupu "Flora".

Kā ziņots, naktī uz 27.jūniju vēja nogāzts koks ievērojami sabojājis Līvbērzes estrādi Jelgavas novadā, aģentūrai LETA pastāstīja Līvbērzes pagasta pārvaldes vadītāja Ruta Medne.

Jūlija sākumā Jelgavas novada pašvaldības Budžeta komisija un Līvbērzes pagasta pārvalde steidzamības kārtā lēma par 16 849 eiro piešķiršanu Līvbērzes estrādes atjaunošanai, aģentūru LETA informēja Jelgavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

"Kokam gāžoties, estrādei saliektas un savērptas jumta metāla konstrukcijas, līdz ar to jumts neatgriezeniski sabojāts un jāatjauno pilnībā. Līvbērzes pagasta pārvalde apzinājusi precīzu zaudējumu summu, kas ir 16 849 eiro," informēja Kaņepone.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)