Banner 980x90

Ledusskapis profesionālām vajadzībām

Ja nepieciešams ledusskapis mājās, izvēle pārsvarā ir vienkārša. Jāsaprot tikai, cik vietas ledusskapī ir nepieciešams, vai un cik liela saldētava vajadzīga, kā arī cik plaša vieta ir pieejama. Pamatā izvēle sastāv no formas, funkcionalitāte visiem mājsaimniecībā lietotajiem ledusskapjiem ir līdzvērtīga. 

Citāda situācija ir ar saldēšanas un atdzesēšanas iekārtam uzņēmumiem. Uzņēmumiem, kuri darbojas ar dažādu produktu ražošanu un tirdzniecību, ir daudz augstākas prasības par ledusskapju un saldētavu funkcionalitāti. Dažādiem produktiem nepieciešami dažādi temperatūras apstākļi un lielāka ledusskapja ietilpība, ko bieži nespēj nodrošināt mājsaimniecībā lietojamie ledusskapji. 

Lai katrs profesionālis varētu atrast sev derīgu atdzesēšanas iekārtu, SIA "Alfis" ir uzsācis viena no atzītāko šāda veida iekārtu ražotāja Liebherr saldētavu un ledusskapju tirdzniecību. Liebherr zīmols pasaulē ir pazīstams ar augstas kvalitātes īpaši ekonomisku iekārtu ražošanu, nodrošinot gan nevainojamu atdzesēšanas veiktspēju, gan videi draudzīgu tehnoloģiju izmantošanu.

Starp Liebherr produkcijas piedāvājumu ir dažāda veida iekārtas, kas atšķiras gan pēc to funkcionālā nodrošinājuma, gan izmēra un formas. Katram uzņēmumam savu procesu nodrošināšanai ir nepieciešamas cita veida saldētavas un ledusskapji. Liebherr piedāvā 5 galvenās profesionālo produktu grupas: 
• iekārtas beķerejām,
• iekārtas laboratorijai un farmācijas uzņēmumiem,
• iekārtas gastronomijai,
• iekārtas saldētas pārtikas un saldējuma uzglabāšanai,
• iekārtas vīna uzglabāšanai. 

Ja ledusskapis nepieciešams veikalā vai restorānā, saldētas vai atdzesētas preces uzglabāšanai vitrīnā, ļoti labi kalpos vīna skapji un zemās saldētavas pārtikai. Ja nepieciešams nodrošināt precīzu temperatūru ražošanas vai uzglabāšanas procesā, lielie Liebherr ledusskapji ražošanas procesiem nodrošinās ne tikai nevainojamu temperatūras noturību un monitoringu, bet arī sniegs daudz vietas procesu nodrošināšanai. 

Liebherr ledusskapji un saldētavas ir vieni no uzticamākajiem produktiem tirgū. Taču arī ar labāko produktu var atgadīties kādas ķibeles. SIA "Alfis", līdz ar produktu tirdzniecību piedāvā arī Liebherr ledusskapju servisu un Liebherr saldētavu servisa pakalpojumus, nodrošinot zīmola standartiem atbilstošu pilna spektra servisu, kā arī rezerves daļu un papildus aprīkojuma tirdzniecību. 

Ar Liebherr ledusskapju piedāvājumu gan profesionāļiem, gan mājsaimniecībām varat iepazīties virtuālajā katalogā – liebherr.alfis.eu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)