Banner 980x90

Latgalē aiztur narkodīlerus, Ventspils svinēs 726.jubileju, notiks Siguldas Opermūzikas svētki

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdien, 20.jūlijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Nākamajā nedēļas nogalē norisināsies XXIV Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki

No 29.jūlija līdz 31.jūlijam gleznainā Siguldas pilsdrupu estrāde un Siguldas pils komplekss kļūs par greznu ietvaru izcilam mūzikas notikumam – XXIV Starptautiskajiem Siguldas Opermūzikas svētkiem, kuros būs iespēja dzirdēt gan Latvijas, gan pasaules izcilākos operdziedātājus.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Saskrienoties mikroautobusam un kravas auto, uz Liepājas šosejas iet bojā vīrietis

Saskrienoties mikroautobusam un kravas auto, otrdien, uz Liepājas šosejas gājis bojā vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Liepaja24.lvLiepaja24.lv

Daugavpilī par 442 000 eiro rekonstruē ielu posmus Jaunbūvē un Jaunajā Forštatē

Daugavpilī par 442 376 eiro tiek rekonstruēti divi ielu posmi Jaunbūvē un Jaunajā Forštatē, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ērenpreisa jubilejas pastmarku prezentēs Mazsalacas pilsētas svētkos

Latviešu velosipēdu zīmola izveidotāja Gustava Ērenpreisa jubilejas pastmarku prezentēs Mazsalacas pilsētas svētkos, aģentūru LETA informēja uzņēmumā Latvijas Pasts (LP).

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Jēkabpils policisti atsavinājuši 75 000 nelegālo cigarešu

Strādājot pastiprināti nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā, VP Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki Jēkabpilī atsavinājuši 75 000 cigarešu ar Baltkrievijas, Krievijas un Kazahstānas Republikas akcīzes markām, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Foto: Valsts policijaFoto: Valsts policija

Lai veiktu tehniskus uzlabojumus, demontēts bronzā atlietais BMX velosipēds

Trešdien, 20.jūlijā Valmieras pilsētas pašvaldības Nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pārvalde demontēja vides objektu – bronzā atlieto Māra Štromberga BMX velosipēdu, lai veiktu tehniskus uzlabojumus un nostiprinātu atsevišķus elementus, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Justīne Deičmane.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Ventspils augustā svinēs 726.dzimšanas dienu

No 5. līdz 7.augustam Ventspils pašvaldība aicina ciemos viesus – tuvus un tālus, lielus un mazus, lai ar vērienīgu svētku programmu atzīmētu pilsētas 726.dzimšanas dienu.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Valsts prezidents aicina tautiešus Lielbritānijā nezaudēt saikni ar Latviju

Latvijas pilsoņiem ārzemēs svarīgākais ir nezaudēt saikni ar dzimteni, jo tikai tā ir iespējams saglabāt mīlestību pret savu valsti, otrdienas, 19.jūlija, vakarā, tiekoties ar tautiešiem Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā, uzsvēra Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Uz tikšanos bija ieradušies aptuveni 160 Lielbritānijā pastāvīgi dzīvojoši Latvijas valstspiederīgie, kuriem bija iespēja uzdot jautājumus Valsts prezidentam.

Foto: Toms Kalniņš/ Valsts prezidenta preses dienestsFoto: Toms Kalniņš/ Valsts prezidenta preses dienests

Turcijā dzīvojoša latviete: Par valstī notiekošo joprojām trūkst tīras un skaidras informācijas

To, kas notiek Turcijā, ir grūti apzīmogot ar kādu patiesību, jo trūkst tīras un skaidras informācijas, taču, vadoties pēc sajūtām un jau vairāku gadu analīzes, jāuzskata, ka tas, ko var redzēt, ir tīra politika un spēlītes, aģentūrai LETA sacīja Edīte Cīrule-Cana.

Foto: AFP/ LETAFoto: AFP/ LETA

Sākusies pieteikšanās "XIV Baltais" Piena paku laivu regatei

Līdz 15.augustam Jelgavas pilsēta un iestāde "Kultūra" aicina ikvienu interesentu pieteikties Eiropā lielākajai piena paku laivu regatei, kura šogad norisināsies 27.augustā Jelgavā, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja pasākuma organizatori.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Līvānos un Daugavpilī izņemta marihuāna

Nedēļas laikā Latgales reģionā notika dažādi pasākumi vērsti pret narkotisko un psihotropu vielu nelikumīgu apriti, kuru rezultātā tika izņemtas narkotiskās vielas un aizturēti cilvēki, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Ilustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)