Banner 980x90

Lāčplēša dienas gājienu Jelgavā noslēgs koncerts

Jelgava, 7.nov. Lāčplēša dienā, 11.novembrī, jelgavnieki aicināti godināt drosmīgos cīnītājus, kuri atdeva savas dzīvības par tēvzemes neatkarību, piedaloties lāpu gājienā un baudot koncertu pie pieminekļa Jelgavas atbrīvotājiem, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Ikviens aicināts piedalīties gājienā, ņemot līdzi lāpas, kā arī pie apģērba piespraužot sarkanbaltsarkanās lentītes. Pulcēšanās un stāšanās notiks no plkst.16.30 Pulkveža Oskara Kalpaka un Svētes ielā. Gājiens sāksies plkst.17, virzīsies pa Kalpaka, Lielo, Pasta un Stacijas ielām, noslēdzoties pie pieminekļa Jelgavas atbrīvotājiem.

Plkst.17.45 pie pieminekļa sāksies koncerts. Programmā - Ivo Fomins ar grupu un koris "Balti".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)