Banner 980x90

Kvalitatīva un daudzpusīga apsardze parūpēsies par jūsu sirdsmieru un drošību

Neatkarīgi, vai jāapsargā persona, mājoklis, teritorija vai kāda ēka, ir svarīgi, lai tas tiktu veikts atbilstošā līmenī, nodrošinot efektīvu un mūsdienīgu aizsardzību. Darbojoties drošības risinājumu jomā jau vairāk nekā 10 gadus, apsardzes uzņēmums EUROCASH1 spēj piedāvāt daudzpusīgu, augsta līmeņa apsardzi gan privātpersonām, gan korporatīvajiem klientiem.

Apsardze uzņēmumiem un iestādēm
♦ Tehniskās apsardzes risinājumi

Lai jūs justos pārliecinoši par sava uzņēmuma ēku vai teritorijas drošību jebkurā diennakts laikā, viens no efektīviem risinājumiem ir tehniskā apsardze. EUROCASH1 apsardzes firma piedāvā dažādu sarežģītības līmeņu drošības sistēmu ierīkošanu. Nepieciešamības gadījumā tiek veikta video kameru un signalizācijas uzstādīšana, kā arī ugunsgrēka signalizācijas sistēmu pievienošana. Tiek veidoti individuāli un elastīgi piedāvājumi, atbilstoši katra klienta vajadzībām. Šie drošības risinājumi ļauj nemitīgi sekot līdzi tam, kas notiek objektā, kā arī sniedz iespēju vajadzības gadījumā nekavējoties reaģēt.

♦ Fiziskā apsardze personām vai objektiem
Papildus tehniskajai apsardzei, korporatīvajiemklientiem pieejama arī fiziskā apsardze. To var izmantot gan personiskās apsardzes nolūkiem, gan arī objektu apsardzē un patruļas pakalpojumiem.

♦ Naudas pārvaldības pakalpojumi
Tāpat tiek veikti arī skaidras naudas pārvadājumu un inkasācijas pakalpojumi no bankām un bankas automātiem. Esiet droši, ka nauda ceļā no punkta A uz punktu B vienmēr būs aizsargāta!

Apsardze privātpersonām
Līdzīgi kā uzņēmumiem, arī privātpersonām EUROCASH1 kvalificētie speciālisti piedāvā dažāda veida drošības risinājumus. Ja vēlaties, lai jūsu mājoklis vienmēr būtu aizsargāts, tajā varat ierīkot gan videonovērošanu, gan signalizāciju un pat ugunsdrošības sistēmu, kas savienota ar apsardzes centrāli. Katrs klients var izvēlēties savām vajadzībām un iespējām atbilstošu risinājumu, un EUROCASH1 komanda labprāt sniegs konsultācijas par to, kā izvēlēties piemērotāko variantu.

Uzņēmums privātpersonām piedāvā ne tikai tehnisko apsardzi, bet arī privāto apsardzi, rūpējoties par to, lai jūs un jūsu ģimene vienmēr justos aizsargāti. Tāpat apmācītie un zinošie apsardzes darbinieki parūpēsies ne tikai par personu, bet arī vērtīgu materiālo īpašumu aizsardzību, ja tas būs nepieciešams.

Ieguldiet savā un sava īpašuma drošībā, izvēloties pieredzējušus un zinošus apsardzes speciālistus – Eurocash1.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)