Banner 980x90

Kvalitatīva sadzīves elektronika – veids, kā uzlabot savu ikdienu!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ne tikai darbā, bet arī brīvajos brīžos lieti noder kvalitatīva un Jūsu vajadzībām piemērota sadzīves elektronika. Austiņas nesteidzīgai mūzikas baudīšanai, mikrofoni sarunām un lieliem pasākumiem, filmu vakariem – projektori un vēl daudz kas cits. Tomēr sadzīves elektronikas klāsts ir gana plašs, tādēļ svarīgi izvēlēties Jūsu vēlmēm un iespējām vispiemērotāko.

IT.LV, viens no lielākajiem datortehnikas izplatītajiem Baltijas valstīs, sniedz daudzveidīgu sadzīves elektronikas piedāvājumu. Tomēr, ja ir nepieciešami padomi pirms izvēles izdarīšanas, Jums palīdzēs IT.LV atsaucīgie un zinošie konsultanti.

Sadzīves elektronika no IT.LV plašā klāstā:
- austiņas;
- mikrofoni;
- projektori u.c.

Nepieciešama jauna sadzīves elektronika – kā izdarīt pareizo izvēli?
Ja Jums ir nepieciešamas austiņas, lai klausītos mūziku vai kāda cita elektronika, svarīgi, izdarot izvēli, atbildēt uz vairākiem jautājumiem:
- kāds ir Jūsu budžets vēlamajai sadzīves elektronikai;
- kādiem mērķiem paredzēta sadzīves elektronika – darbam vai atpūtas brīžiem;
- cik bieži plānojat izmantot – katru dienu vai tikai dažas dienas mēnesī;
- vai Jums ir kādas īpašas prasības, piemēram, austiņu skaņas kvalitāte, projektora izšķirtspēja utt.

Pēc tam, kad būsiet atbildējis uz šiem jautājumiem, Jums būs ievērojami ērtāk doties uz IT.LV un izvēlēties sev vēlamo sadzīves elektroniku.

IT.LV – specializēts datortehnikas izplatītājs
IT.LV ir viens no lielākajiem datortehnikas izplatītājiem Latvijā un visās Baltijas valstīs. Uzņēmums ir specializējies serveru un tīkla aprīkojuma pārdošanā, kā arī datoru aksesuāru, barošanas iekārtu, biroja aprīkojuma un citas tehnikas izplatīšanā. Papildus jau minētajam piedāvājumam, uzņēmums nodarbojas ar programmnodrošinājumu un licenzēšanu. Vairāku gadu laikā sadarbība ir izveidojusies ar vairāk nekā 400 tūkstošiem pasaulē atzītu ražotāju, piemēram, "HP", "IBM", "Cisco", "Lenovo", kā arī "Dell", "Nortel" un citiem.

Izmantojiet IT.LV sniegtās priekšrocības jau šodien:
- uzņēmuma klienti produkciju var iegādāties par 15–40% lētāk, ņemot vērā IT.LV elastīgo cenu veidošanas sistēmu;
- klientu pasūtījumi tiek piegādāti 24 stundu laikā pēc pasūtījuma veikšanas;
- vairāk nekā 300 tūkstoši preču plašajās uzņēmuma noliktavās;
- uzņēmums piedāvā pazīstamu zīmolu oriģinālos ražojumus, kā arī atjaunotu tehniku un retu zīmolu produkciju;
- klientiem tiek piedāvātas papildus garantijas atjaunotajai tehnikai;
- IT.LV piedāvā kvalitatīvu un profesionālu apkalpošanu, jo katram klientam ir personīgais menedžeris.

Sazinieties ar IT.LV un uzziniet visu par piedāvājumu jau šodien! Vairāk informācijas par sadzīves elektroniku un citiem uzņēmuma piedāvājumiem lasiet uzņēmuma interneta vietnē it.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)