Banner 980x90

Konkurss "Laukiem būt!" aicina uz salidojumu

Kazas piena un kaņepju saldējums, mēbeļu izgatavošana, ķiploku audzēšana un kaņepju šķiedras auduma radīšana – tās ir tikai dažas no Latvijas jauniešu dzīvē īstenotām idejām, kuras dienas gaismu ieraudzījušas un atbalstītas Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) rīkotajā konkursā "Laukiem būt!".

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja pasākuma rīkotāji, sagaidot konkursa 5.gadskārtu, šo piektdien, 7.augustā, Ozolnieku novada Garozas pamatskolā pirmo reizi notiks visu līdzšinējo konkursa dalībnieku salidojums. Tikšanās sniegs iespēju gūt vērtīgas zināšanas un satikti kolēģus, lai uzzinātu veiksmes stāstu tālāko likteni.

Pasākumā uzstāsies vairāki lektori, tostarp trīs jaunie uzņēmēji, kas dalīsies ar savu pieredzi un pirmajiem soļiem uzņēmējdarbībā. Mārketinga speciāliste jauniešiem palīdzēs izprast reklāmas un atbilstoša vizuālā tēla nepieciešamību un sniegtās iespējas uzņēmuma popularizēšanā. Savukārt emocionālās inteliģences pārzinātājs Zuarguss skaidros, kā pārvarēt stresu.

Pasākumā aicināts piedalīties ikviens, kuru interesē konkurss "Laukiem būt!" un tā jauniešiem sniegtās iespējas uzsākt uzņēmējdarbību laukos.

Salidojums sāksies plkst.10.30 ar reģistrāciju un noslēgsies ar zupas ēšanu pie ugunskura jau pašā vakarā.

Pieteikumu dalībai un vairāk jautājumus par programmu var sūtīt uz e-pastu baiba.berzina@llkc.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)