Banner 980x90

Konkursā uz Ozolnieku novada pašvaldības izpilddirektora amatu saņemti 28 pieteikumi

Jelgava, 24.jūl., LETA. Konkursā uz Ozolnieku novada pašvaldības izpilddirektora amatu ir pieteikušies 28 kandidāti, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja Evita Kairiša.

Plānots, ka šonedēļ kopā sanāks vērtēšanas komisija piecu deputātu sastāvā, lai izvērtētu, kurus kandidātus aicināt uz pārrunām klātienē. Komisijā būs domes priekšsēdētājs Dainis Liepiņš (LRA), priekšsēdētāja vietnieks Guntars Akmentiņš (VL-TB/LNNK), Jānis Kažotnieks (LZP), Jānis Valerts (LZS) un Igors Orlovs (S).

Par izpilddirektora iecelšanu amatā vēl būs jālemj Ozolnieku novada domei.

Līdzšinējais pašvaldības izpilddirektors Jānis Počs ir pārtraucis darba attiecības ar Ozolnieku novada domi 21.jūlijā. Počs aģentūrai LETA pauda, ka darbu pašvaldībā pamet pēc savas iniciatīvas.

Pašvaldība izsludināja konkursu uz izpilddirektora vietu, kam bija iespējams pieteikties līdz 21.jūlijam. No pretendentiem tiek gaidīta atbilstoša izglītība, pieredze vadītāja amatā ne mazāk kā divi gadi, izpratne par kvalitātes vadības, finanšu vadības, projektu vadības un informācijas tehnoloģiju jautājumiem. Izvirzītas arī citas prasības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)