Banner 980x90

Kā veiksmīgi noformēt kredītu internetā?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrie kredīti ir viena no mūsu laika ērtākajām aizņemšanās iespējām. To jau vairāku gadu garumā novērtē liels skaits Latvijas iedzīvotāju.

Ja arī Tu esi izdevīga aizdevuma meklējumos, pārliecinies par ātro kredītu sniegtajām priekšrocībām:
- vienkārša pieteikšanās – lai pieteiktos vēlamajam kredītam, nav jāstāv garās rindās un jāparaksta neskaitāmi dokumenti. Reģistrācija aizdevēja mājaslapā aizņem vien dažas minūtes;
- ātra noformēšana – kredīta pieteikums tiks izskatīts nekavējoties, un nauda pārskaitīta uz norādīto bankas kontu jau pēc 15 minūtēm;
- izdevīgi līguma nosacījumi – pie vairākiem aizdevējiem pieejams aizdevums bez komisijas maksas, kas nozīmē, ka jāatmaksā tikai tik, cik aizņēmies. Šis piedāvājums gan attiecas tikai uz kredītdevēju jaunajiem klientiem, pārējiem jārēķinās ar procentu likmi. Pastāvīgo klientu ērtībām tiek veidotas dažādas lojalitātes programmas un īpašas akcijas.

Pirms aizdevuma noformēšanas svarīgi iepazīties ar līguma nosacījumiem. Ātrie kredīti pieejami, ja
- esi sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu,
- Tava deklarētā dzīvesvietas adrese ir Latvijas teritorijā,
- Tava kredītvēsture ir pozitīva,
- Tavi ienākumi ir pietiekami noformētā kredīta atmaksai.

Atbilsti visām prasībām? Reģistrējies izvēlētā aizdevēja mājaslapā un piesakies vēlamajam aizdevumam!

Reģistrējoties vajadzīgs arī pārskaitīt vienu eiro centu uz aizdevēja bankas kontu,  lai varētu identificēt tavu bankas konta numuru. Kredīta izsniegšanas procesu var paātrināt, ja Tev ir konts aizdevēja norādītajā bankā. Vienas bankas ietvaros naudas pārskaitījums aizņem vien pāris minūtes. 

Kad esi reģistrējies, autorizējies savā lietotāja profilā un izvēlies sev vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu. Tavs kredīta pieteikums tiks izskatīts vien dažu minūšu laikā. Pēc lēmuma pieņemšanas Tu saņemsi atbildi savā mobilajā tālrunī. Ja atbilde būs pozitīva, nauda norādītajā bankas kontā tiks ieskaitīta nekavējoties. Pārskaitījuma ātrums ir atkarīgs no bankas, kurā Tev ir konts.

Tērē kredītu pēc saviem ieskatiem un ērti atmaksā norādītajā laika posmā!
Noformējot kredītu, nav jānorāda, kādam mērķim tas tiks tērēts. Aizdevējam svarīgi tikai tas, ka Tu to savlaicīgi atmaksā.
Aizdevumu vari atmaksāt norādītajā termiņā vai pirms tā. To vienkārši izdarīt, pārskaitot kredīta summu uz kredītdevēja bankas kontu. Rūpējoties par klientu ērtībām, daži aizdevēji nosūta atgādinājumu par kredīta atmaksu pirms noteiktā termiņa beigām.

Ja nevari atdot kredītu noteiktajā laikā, pastāv iespēja pagarināt atmaksas termiņu. Lai to izdarītu, jāizvēlas termiņu, uz kādu vēlies pagarināt aizdevuma atmaksu, pēc tam pārskaitot norādīto pakalpojuma maksu uz aizdevēja bankas kontu. Tās apmērs atkarīgs no vairākiem faktoriem:
- konkrētā aizdevēja nosacījumiem;
- kredīta summas un laika, uz kādu vēlies pagarināt tā atmaksu.

Ātrie SMS kredīti – tā ir atbildība, tādēļ izvēlies šo risinājumu tikai tad, ja esi pārliecināts par savu maksātspēju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)