Banner 980x90

"K Senukai" veikala attīstībā Jelgavā investēti 300 000 eiro

Jelgava, 2.marts, LETA. Jaunā koncepta veikala "K Senukai" izveidošanā Jelgavā ieguldīti 300 000 eiro, aģentūru LETA informēja AS "Kesko Senukai Latvia" mārketinga vadītāja Aīda Šmits.

Veikala rekonstrukcija Jelgavā sākta janvāra vidū un pēc rekonstrukcijas tirdzniecības vietā paplašināts preču kāsts, ieviesti jauni pakalpojumi un iespēja veikala ārtelpu teritorijā iebraukt ar auto un preces uzreiz ievietot automašīnā.

Šmits stāstīja, ka pēc rekonstrukcijas par desmit audzis arī darbinieku skaits, sasniedzot 50 darba vietas.

"Jelgavas "K Senukai" veikalam mums ir ambiciozi nākotnes plāni, ņemot vērā to, ka esam vadošais būvniecības un mājas labiekārtošanas preču tirgotājs pilsētā, kas jelgavniekiem spēj piedāvāt plašu sortimentu būvniecības, mājas, saimniecības precēm, kā arī darbarīkus un iekārtas. Latvijā tirgus ir pietiekami plašs ilgtermiņa izaugsmei un tas ir liels pluss visam Zemgales reģionam un valstij kopumā," pauda AS "Kesko Senukai Latvia" ģenerāldirektora vietnieks Mariuss Šukauskas.

Kā ziņots, AS "Kesko Senukai Latvia" (iepriekš AS "Rautakesko") zaudējumi 2016.gadā bija 3,553 miljoni eiro, kas ir par gandrīz 75% vairāk nekā 2015.gadā, bet apgrozījums 2016.gadā bija 48,453 miljoni eiro, kas ir samazinājums par gandrīz 7%. Uzņēmuma zaudējumi 2015.gadā bija 2,032 miljoni eiro, bet apgrozījums - 51,955 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)