Banner 980x90

Jelgavnieki aicināti pieteikt izgaismotākos pilsētas objektus

Jelgava, 20.dec., LETA. Lai izteiktu atzinību iedzīvotājiem, kuri pirmssvētku laikā pilsētas vidi padara gaišāku un pozitīvāku ne tikai sev, bet arī citiem jelgavniekiem un pilsētas viesiem, Jelgavas pašvaldība izsludinājusi konkursu "Gaišākais pilsētvides objekts Jelgavā 2017", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Jelgavnieki aicināti pievērst uzmanību spožām iestāžu un uzņēmumu namu fasādēm, izgaismotām privātmājām un to apkārtnei, daudzdzīvokļu māju balkoniem un lodžijām, kuras saimnieki dekorējuši ar izdomu un gaumi. Līdz 27.decembrim konkursam pieteikt var savu, kaimiņa vai kādu pilsētā pamanītu Ziemassvētkiem un gadu mijai sapostu objektu.

Pieteiktie objekti tiks vērtēti vairākās kategorijās: pašvaldības iestādes un uzņēmumi, izglītības iestādes, tirdzniecības centri un veikali, uzņēmumi, privātās dzīvojamās mājas, daudzdzīvokļu māju spožākie balkoni vai lodžijas, spožākā pilsētas iela.

Objektus konkursam var pieteikt personīgi Jelgavas pilsētas pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Lielajā ielā 11, pa tālruni 63005522, 63005558 vai elektroniski, rakstot uz e-pastu "prese@dome.jelgava.lv". Piesakot objektu, jānorāda nominācija, objekta adrese, īpašnieks, pieteicēja vārds, uzvārds un tālruņa numurs. Piesakot objektu elektroniski, vēlams izgaismotā objekta attēls.

Konkurss notiek jau 13. gadu, un tajā tiks ņemta vērā objekta atbilstība svētku tradīcijām un pilsētvidei, kā arī noformējuma gaumīgums. Konkursā netiks vērtēti divu iepriekšējo gadu konkursa pirmo vietu ieguvēji. Uzvarētāji tiks sumināti 2018.gada sākumā un par noslēguma pasākumu tiks informēti personīgi.

Vērtēšanas komisiju vadīs Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības jautājumos Jurijs Strods (VL-TB/LNNK). Komisijas sastāvā būs būvvaldes galvenā māksliniece Laura Vizbule, pilsētas ainavu arhitekts Andrejs Lomakins, arhitekte-eksperte Zeltīte Bīmane, Sabiedrisko attiecību pārvaldes Komunikācijas un mediju attiecību galvenā speciāliste Līga Klismeta, pašvaldības iestādes "Pilsētsaimniecība" projektu vadītāja Eva Kidere un pilsētas zaļo zonu apsaimniekošanas speciāliste Ilze Gamorja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)