Banner 980x90

Jelgavas un apkārtnes tūrisma pakalpojumu sniedzēji spriedīs par atbildīgu uzturēšanos dabā

Jelgava, 21.sept., LETA. 27.septembrī aktīvās atpūtas kompleksā "Pieci masti" Ozolnieku novadā notiks tūrisma sezonas noslēgumam veltīts seminārs, kurā plānots runāt arī par atbildīgu uzturēšanos dabā, aģentūru LETA informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā (JRTC).

Pasākumā paredzēta iepazīšanās ar aktīvās atpūtas kompleksu, savukārt JRTC informēs par aizvadītās tūrisma sezonas rezultātiem. Par aizvadīto vasaru stāstīs arī vietēja tūrisma pakalpojumu sniedzēji.

Plānots, ka komandas "Abi divi" pārgājieni Edgars Žagariņš tūrisma pakalpojumu sniedzējiem stāstīs par jaunu pieeju pārgājienu organizēšanā, savukārt Dabas aizsardzības pārvaldes Pierīgas reģionālās administrācijas Dabas izglītības centra vadītāja Agnese Balandiņa iesaistīs diskusijā par to, kā veicināt sabiedrības izpratni par atbildīgu uzturēšanos dabā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)