Banner 980x90

Jelgavas tornī Ziemassvētku koncertu sniegs Goran Gora un Kārlis Kazāks

Jelgava, 5.dec., LETA. 15.decembrī plkst.18 Sv.Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukumā skanēs Ziemassvētku koncerts, kurā uzstāsies mūziķi Goran Gora un Kārlis Kazāks ar koncertprogrammu "Divi vienā", aģentūru LETA informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā (JRTC).

Mākslinieki Ziemassvētku ieskaņu koncertā priecēs klausītājus ar svētku mūziku akustiskā ģitāras skanējumā, kas uzburs īpašu svētku atmosfēru un sirsnīgas emocijas.

Dziesminieks Goran Gora muzikālā sarunā ar klausītājiem dalīsies savās pārdomās, atklāsmēs, novērojumos un piedzīvojumos - par sevi, mums visiem un katra cilvēka nozīmi Visuma neatrisināmajā labirintā. Koncertā skanēs mūziķa dziesmas ar viņa paša, Imanta Ziedoņa un Knuta Skujenieka dziesmu vārdiem.

Savukārt Kārlis Kazāks priecēs klausītājus ar siltu noskaņu mūziku, mierpilnām domām un tikai viņam raksturīgo gaišumu un vieglumu it visā - stāstos, dziesmās, sarunās - koncertu aprakstīja JRTC.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)