Banner 980x90

Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī reizi mēnesī rīkos atvērtās bezmaksas ekskursijas ar gidu

Rīga, 17.janv., LETA. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) no 2019.gada piedāvā iespēju katra mēneša trešajā sestdienā plkst.11, iegādājoties biļeti Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa apskatei, doties iepazīt torņa ekspozīcijas kopā ar gidu bez papildu samaksas, aģentūru LETA informēja JRTC.

Ekskursijas laikā torņa deviņos stāvos kopā ar gidu varēs apmeklēt trīs ekspozīcijas, kurās iepazīt Jelgavu un tās vēsturi, izzināt pilsētas simboliku, Latvijas brīvvalsts pirmos prezidentus-zemgaliešus, Zemgales tautastērpus, kā arī Sv. Trīsvienības baznīcas vēsturi. Ekspozīcijas ir interaktīvas un ļauj līdzdarboties - atklāt pilsētas ģerboņa noslēpumus, salikt no gabaliņiem Zemgales karti, virtuāli viesoties prezidenta kabinetā, izmēģināt latvju rakstu šūšanu un daudz ko citu. Tāpat būs iespēja kopā ar gidu apmeklēt izstāžu zāli un torņa skatu laukumu devītajā stāvā, un uzzināt vairāk par redzamajām pilsētas dominantēm no 37 metru augstuma.

Pirmā torņa atvērtā ekskursija notiks sestdien, 19.janvārī, plkst.11. Interesenti aicināti ierasties nedaudz agrāk.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)