Banner 980x90

Jelgavas skolās atjaunota iespēja maksāt par pusdienām ar skolēna elektronisko apliecību

Rīga, 5.sept., LETA. Jelgavas skolās šodien atjaunota skolēnu elektronisko apliecību darbība ēdināšanas blokos, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Arī turpmāk ar tām varēs norēķināties par ēdināšanas pakalpojumiem, kā arī pilsētas sabiedriskajā transportā, kur gan karšu darbība nebija traucēta.

Pašvaldības pārstāve Līga Klismeta aģentūrai LETA skaidroja, ka programmatūru bezskaidras naudas norēķinu nodrošināšanai uztur SIA "Mobilly". Sods par tehniskajām problēmām komersantam netiks piemērots, jo notikuši programmatūras aktualizēšanas darbi.

Klismeta arī informēja, ka pēc "PNB bankas" darbības apturēšanas "SEB bankā" ir pieteiktas 552 jaunas skolēnu un 113 iedzīvotāju kartes, jo līdz šim gan skolēni, gan iedzīvotāji, kas saņem pašvaldības atvieglojumus, varēja izmantot abu finanšu iestāžu piedāvātās kartes.

Jau vēstīts, ka, sākoties mācību gadam, Jelgavas skolās tehnisku problēmu dēļ nebija iespējams norēķinos par ēdināšanas pakalpojumu izmantot skolēna elektronisko apliecību.

Jelgavas Izglītības pārvalde informēja, ka to 5. un 6.klašu skolēnu vecākiem, kas ir vērsušies Jelgavas Sociālo lietu pārvaldē ar iesniegumu par pabalsta piešķiršanu ēdināšanai 20% apmērā, būs iespēja saņemt kompensāciju par nesaņemto pabalstu laikā, kamēr skolu ēdnīcās tehnisku problēmu dēļ kā maksājuma rīks nedarbojas skolēnu elektroniskās kartes. Lai varētu saņemt šo pabalstu, skolēnam ir jāsaglabā čeki par pirkumiem izglītības iestādes ēdnīcā un kopā ar vecāku iesniegumu, kurā norādīts konta numurs, tie jāiesniedz Sociālo lietu pārvaldē. Pabalsts tiks pārskaitīts uz iesniegumā norādīto kontu.

Pilsētas sabiedriskajā transportā skolēnu elektroniskās kartes darbojas ierastā režīmā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)