Banner 980x90

Jelgavas puikas no Viļņas badmintona turnīra atved četras medaļas

Foto: jbk.lv
Foto: jbk.lv

Sestdien, 5.martā, Viļņā notikušajā "PBL Junior" U13 un U15 jauniešu badmintona turnīrā jelgavas puiši izcīnīja četras medaļas, tai vienu sudraba medaļu vienspēlēs un divas 3.vietas dubultspēlēs, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja sportistu pārstāvis.

Visu uz Jelgavu pārvesto medaļu izcīņā bija iesaistīts Jelgavas 4.vidusskolas 5.b klases skolnieks Pauls Eliass Rozenvalds, kurš zēnu vienspēlē izcīnīja 2.vietu, finālā trijos setos zaudējot siguldietim Alenam Zandovskim, bet abas bronzas medaļas izcīnot dubulspēļu turnīros. Kopā ar Jelgavas 4.sākumskolas 5.b klases skolnieku Ralfu Rubeni tika izcīnīta 3.vieta zēnu dubulspēļu turnīrā, un kopā ar siguldietu Anniju Rulli – Titavu 3.vieta arī jauktajās dubultspēlēs.

No Latvijas uz Vilņas jauniešu turnīru devās 18 jaunie spēlētāji no Latvijas, labākie U13 un U15 no Valmieras, Siguldas, Rīgas, Jelgavas un Talsiem. Turnīrā piedalījās arī jaunie badmintonisti no Lietuvas, Polijas un Baltkrievijas.

No Jelgavas uz Viļņu devās trīs jaunieši. U13 vecuma grupā – Pauls Eliass Rozenvalds un Ralfs Rubenis, bet U15 grupā Daniēls Čulka.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)