Banner 980x90

Jelgavas poliklīnikā līdz novembra beigām remontēs divus stāvus

Jelgava, 29.sept., LETA. Līdz novembra beigām Jelgavas poliklīnikā plānots veikt vienkāršotu telpu atjaunošanu divos stāvos, liecina SIA "Jelgavas poliklīnika" noslēgtais iepirkums.

Par iepirkuma uzvarētāju piecu pretendentu konkurencē izvēlēta SIA "Marels būve", kas darbus apņēmusies veikt par 66 114 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Būvdarbi ir jāpabeidz līdz 21.novembrim.

Vairākās pirmā un ceturtā stāva telpās paredzēta durvju ailu paplašināšana, sienu flīzēšana, sienu un griestu krāsojuma atjaunošana, izlietņu un rozešu montāža, kanalizācijas sistēmas pārbūve un citi darbi, liecina iepirkuma dokumentācija.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Rīgā reģistrētais būvnieks SIA "Marels būve" 2016.gadā strādāja ar 920 722 eiro apgrozījumu un guva 3666 eiro peļņu. Uzņēmuma īpašniece ir Ludmila Apele.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)