Banner 980x90

Jelgavas pilsētas pašvaldība plāno iegādāties zemi skolas vajadzībām

Jelgava, 19.apr., LETA. Jelgavas pilsētas pašvaldība no privātpersonas plāno iegādāties 1820 kvadrātmetru lielu zemes gabalu Uzvaras ielā 10A, uz kura daļēji atrodas Jelgavas 3.sākumskola, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Šā gada 15.martā Jelgavas pilsētas pašvaldības administrācijā saņemts Gunta Leipciga iesniegums ar piedāvājumu par 20 000 eiro pirkt viņa īpašumā esošo nekustamo īpašumu – zemes gabalu 1820 kvadrātmetru platībā - Uzvaras ielā 10A. Īpašuma kadastrālā vērtība 2018.gada 1.janvārī noteikta 15 543 eiro.

Kā skaidro pašvaldība, zemesgabals nepieciešams, lai Jelgavas pilsētas pašvaldība pildītu likumā Par pašvaldībām noteikto pašvaldības autonomo funkciju - gādātu par iedzīvotāju izglītību, jo uz tā daļēji atrodas Jelgavas 3.sākumskola. Līdz šim pašvaldība zemesgabalu no tā īpašnieka nomājusi.

Lēmumprojekts par īpašuma iegādi atbalstīts Jelgavas pilsētas domes Finanšu komitejā, bet nākamnedēļ par to tiks lemts domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)