Banner 980x90

Jelgavas pašvaldība par 58 000 eiro iegādājusies mobilo skatuvi

Jelgava, 16.okt., LETA. Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde "Kultūra" par 58 000 eiro iegādājusies mobilo skatuvi, kas pirmo reizi tiks izmantota Lāčplēša dienā, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Iestāde "Kultūra" līdz šim dažādos brīvdabas pasākumos izmantoja divas pārvietojamās skatuves, kuru būvniecība, pēc iestādes pārstāvju apgalvotā, bija sarežģīts un laikietilpīgs, vairāku dienu ilgs process, tādējādi šo skatuvju izmantošana bija arī dārga. Turpretim jaunā mobilā skatuve ļaušot gan ietaupīt laiku, gan arī samazināt skatuves būvēšanas izmaksas. Tā ir pārvietojama kā automašīnas piekabe, turklāt to viegli var uzstādīt viens cilvēks aptuveni stundas laikā, skaidroja pašvaldībā.

Jaunā skatuve ir aptuveni 49 kvadrātmetrus liela.

Mobilo skatuvi "Kultūrai" atklātā konkursā iepirkuma procedūras rezultātā piegādāja ražotājs - uzņēmums "Stagemobil Eckart Fahrzeugbau GmbH" no Vācijas, kura piedāvātā cena bija 58 000 eiro.

Plānots, ka pirmo reizi mobilā skatuve Jelgavā tiks izmantota Lāčplēša dienā - atceres pasākumā pie pieminekļa "Jelgavas atbrīvotājiem" Stacijas parkā pēc tradicionālā Lāpu gājiena.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)