Banner 980x90

Jelgavas novada komunālais uzņēmums ieviesīs maksu par rēķiniem papīra formā

Jelgava, 21.febr., LETA. No 1.maija komunālais uzņēmums SIA "Jelgavas novada KU" ieviesīs maksu par rēķinu sagatavošanu un piegādi papīra formā, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Maksas ieviešanu uzņēmumā pamato ar pastiprinātām privātpersonu datu aizsardzības prasībām, kas stājušās spēkā šogad. Prasības attiecas arī uz rēķiniem papīra formā, kā arī to piegādi klientiem.

Prasību ievērošana saistīta ar papildu izmaksām, tādēļ tiem klientiem, kas no 2018.gada maija vēlēsies saņemt rēķinus papīra formā, ikmēneša rēķinos tiks iekļauta maksa viena eiro apmērā par rēķina sagatavošanu un piegādi klienta norādītajā adresē papīra formā.

Lai izvairītos no maksājuma, uzņēmums aicina klientus reģistrēties klientu pašapkalpošanās portālā "mans.jnku.lv". Vietnē ir iespējams iesniegt arī ūdens patēriņa skaitītāju rādījumus.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Jelgavas novada pašvaldības kapitālsabiedrības apgrozījums 2016.gadā bija 2 287 795 eiro, bet peļņa - 45 668 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)