Banner 980x90

Jelgavas novada Valgundes pagastā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīga, 13.nov., LETA. Šonakt Jelgavas novada Valgundes pagastā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks - lielā platībā aizdegusies vienstāva ēka un kokmateriāli, taču pēc plkst.7 ugunsgrēku izdevies lokalizēt.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece, šonakt plkst.3.30 dienests saņēma izsaukumu uz Jelgavas novada Valgundes pagastu, kur bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg vienstāva ēka ar šīfera jumtu 800 kvadrātmetru platībā un ēkai blakus esošie kokmateriāli 200 kvadrātmetru platībā.

Šo paaugstinātās bīstamības ugunsgrēku izdevās lokalizēt plkst.7.13, taču patlaban joprojām turpinās dzēšanas darbi, lai liesmas un gruzdēšanu pilnībā likvidētu.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 12.novembra plkst.6.30 līdz 13.novembra plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 39 izsaukumus - dzēsti 14 ugunsgrēki, veikti 18 uz glābšanas darbi, bet septiņi izsaukumi izrādījušies maldinoši, informēja Palkavniece.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, vakar ugunsdzēsēji glābēji Mārupē, Zeltrītu ielā, izcēluši kanalizācijas akā iekritušu bebru, Ādažos, Attekas ielā, no koka nocēluši kaķi, bet Rīgā, Dzirciema ielā, atbrīvojuši divus putnus, kas bija iestrēguši starp jumta kori un griestiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)