Banner 980x90

Jelgavas novada pašvaldība Latvijas IV olimpiādes laureātiem piešķirs naudas balvas 2050 eiro apmērā

Ludza24.lv
Ludza24.lv
Jelgavas novada pašvaldība Latvijas IV olimpiādes laureātu naudas balvām, kas tiks pasniegtas piektdien, 16.septembrī plkst.15.00 pašvaldības Lielajā zālē, atvēlējusi 2050 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Novadu Valmierā notikušajā olimpiādē pārstāvēja 52 sportisti.

Kopumā septiņos dažādos sporta veidos tika izcīnītas trīs zelta, septiņas sudraba, kā arī piecas bronzas medaļas. Tāpat novada sportisti ieguvuši astoņas 4.vietas un trīs 5.vietas. Godalgas iegūtas dažādos sporta veidos, piemēram, lodes grūšanā, pludmales volejbolā, tenisā, diska mešanā un citos.

Jau ziņots, ka jūlijā Jelgavas novada deputāti atbalstījuši jauno kārtību, kas paredz, ka turpmāk pašvaldības naudas balvas tiks piešķirtas arī tiem novada sportistiem, kas veiksmīgi startējuši Latvijas olimpiādē un Latvijas Jaunatnes olimpiādē, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Enija Kreicberga-Kapša.

Izcīnot uzvaru kādā no Latvijas olimpiādēm, gan individuāli startējošiem, gan komandu sporta veidu pārstāvjiem Jelgavas novada pašvaldība piešķirs 150 eiro naudas balvu, otrās vietas ieguvējiem - 120 eiro, bet bronzas medaļas ieguvējiem - 100 eiro.

Ar 50 eiro tiks atbalstīti tie sportisti, kas šajās sacensībās iegūs 4.-6.vietu.

Latvijas olimpiāde notiek reizi četros gados. Pirmās divas olimpiādes 2004. un 2008.gadā norisinājās Ventspilī, bet pirms četriem gadiem šīs sacensības notika Liepājā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)