Banner 980x90

Jelgavas novadā notiks vēl divas upju tīrīšanas talkas

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Rūpējoties par upju veselību, Jelgavas novadā tiek rīkotas upju tīrīšanas talkas, kurās aicināts piedalīties ikviens interesents. Jūlija pirmajā pusē bija iespēja sakopt Elejas muižas apbūves grāvju sistēmu, bet kopumā paredzētas trīs šādas talkas, attīrot arī Platones un Vilces upju posmus, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas novada pašvaldībā.

Upes tiks atbrīvotas no aizaugumiem, sakritušiem kokiem, kas nereti traucē upes tecējumam, kā arī tiks izpļautas un attīrītas no krūmiem.

Piektdien, 22.jūlijā, plkst.10.00 sāksies talka Platones upē, tikšanās - pie Lielplatones muižas. Savukārt 12.augustā plkst.9.30 pie Vilces muižas sāksies darbi Vilces upē.

Pašvaldības sadarbībā ar biedrību "Liel.Barons" nodrošinās talciniekus ar nepieciešamo inventāru - neoprēna zābakbiksēm un krūmgriežiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)