Banner 980x90

Jelgavas novadā nodrošināta iespēja par mājdzīvnieku reģistrāciju norēķināties pagastos

Jelgava, 22.jūn., LETA. Visos Jelgavas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centros pagājušajā nedēļā uzstādīti POS termināli, kas turpmāk iedzīvotājiem nodrošinās iespēju pagastā uz vietas norēķināties par sava mājdzīvnieka reģistrāciju, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Enija Kreicberga-Kapša.

Līdz šim par savu suni vai kaķi iedzīvotāji norēķinājās ar bankas starpniecību vai Lauku atbalsta dienestā. Bet jaunie termināli ir pielāgoti vien samaksas veikšanai par mājdzīvnieka reģistrāciju, tie nepieļauj opciju norēķināties par citiem pakalpojuma veidiem.

Mājdzīvnieka reģistrācija vienotajā valsts reģistrā ir maksas pakalpojums - vienreizēja maksa 3,50 eiro.

"Jelgavas novada Klientu apkalpošanas centros līdz šim darbinieki varēja veikt mājdzīvnieku reģistrāciju, ja cilvēks bija ieradies ar maksājuma kvīti. Nenoliedzami tās ir vairākas liekas darbības, kas cilvēkam jāveic, līdz viņš ir ieguvis sev vēlamo pakalpojumu. Lai atvieglotu procesu, pakalpojuma centros ir uzstādīti POS termināli, kas nozīmē, ka tagad darbinieki varēs uz vietas pagastā veikt gan pašu reģistrāciju, gan arī piedāvāt cilvēkam par to arī uzreiz norēķināties ar maksājuma kartes palīdzību. No gada sākuma līdz šim brīdim novadā Klientu apkalpošanas centros ir veiktas septiņas reģistrācijas un novadītas vairākas konsultācijas," skaidroja Jelgavas novada Kancelejas nodaļas vadītāja Laila Čima.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)