Banner 980x90

Jelgavas novadā konkursā meklēs "sirdsgudrus vecvecākus"

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
No 1.augusta līdz 30.septmebrim Jelgavas novada pašvaldība aicina pieteikt kandidātus konkursā "Sirdsgudrā vecmāmiņa/sirdsgudrais vectētiņš Jelgavas novadā 2016", aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Enija Kreicberga-Kapša.

Konkursā var piedalīties ikviens Jelgavas novada iedzīvotājs vecumā no astoņiem līdz 35 gadiem, kas ir ieinteresēts godināt savu vecvecāku sniegto pieredzi un garīgo devumu personības izaugsmē. Konkurss paredz apkopot bērnu, mazbērnu vai mazmazbērnu sagatavotos pieteikumus. Pieteikumam saturiski jāatklāj vecmammas vai vectēva unikālā pieredze, iemācītās prasmes, dzīves gudrība vai padoms dzīvei un ikdienai, kas ģimenes jaunākajiem locekļiem ir kalpojis kā sirdsgudra pamācība dzīves ceļā. Aprakstā var iekļaut arī izklāstu, kā šis padoms vai pamācība noderējusi vai palīdzējusi kādā dzīves situācijā.

Pieteikumus varēs iesniegt no 1.augusta līdz 30.septembrim pieteiktā seniora dzīvesvietas pagasta pārvaldē vai rakstot e-pasta vēstuli "inta.savicka@jelgavasnovads.lv". Pieteikumā jābūt minētam arī pieteicēja vārdam, uzvārdam, dzīvesvietai, tālruņa numuram, kā arī jābūt precīzi minētam nominētā seniora vārdam, uzvārdam, dzīvesvietai un tālruņa numuram.

Katra pagasta pārvalde izvirzīs savu pretendentu konkursa finālam. Visu 13 konkursa "Sirdsgudrā vecmāmiņa/sirdsgudrais vectētiņš Jelgavas novadā 2016" nominantu godināšana un balvu pasniegšana paredzēta 2.decembrī plkst.12 Līvbērzes kultūras namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)