Banner 980x90

Jelgavas novada hidrauliskās tehnikas dīlerim SIA "Alwark" pērn par 24% audzis apgrozījums

Jelgavas novada Svētes pagastā reģistrētajai SIA "Alwark", kas nodarbojas ar hidrauliskās iekraušanas un izkraušanas tehnikas pārdošanu, nomu un servisu, pērn par 24% audzis apgrozījums, liecina "Firmas.lv" informācija.

SIA "Alwark" apgrozījums pagājušajā gadā bijis 5 506 927 eiro, kas ir par 24% vairāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 4 441 119 eiro.

Savukārt uzņēmuma peļņa 2014.gadā bijusi 216 174 eiro, kas ir par aptuveni 23% mazāk nekā iepriekšējā gadā, kad peļņa bija 281 592 eiro.

Kā norādīts uzņēmuma vadības ziņojumā, 2014.gadā sabiedrība veiksmīgi sākusi paplašināt tirgu, kas iezīmējis ievērojamu izaugsmi. Savā jomā SIA "Alwark" ir zīmolu "Linde", "Terberg", "Johnston", "Moro" un "Terex Fuch" oficiālais dīleris Latvijā.

Šogad uzņēmums turpinās "Linde Hidraulia" remontdarbu telpas izveidi un labiekārtošanu, kas radīs iespēju sniegt papildu pakalpojumus un nodrošināt turpmāku izaugsmi. Tāpat uzņēmums plāno turpināt darbinieku kvalifikācijas celšanu.

Pērn uzņēmuma darbinieku skaits audzis līdz 30, kas ir par sešiem darbiniekiem vairāk nekā iepriekšējā gadā.

SIA "Alwark" īpašnieces ir Lietuvas slēgtās akciju sabiedrības "Alwark" (75%) un "Red Dot Investments" (25%), bet savukārt SIA "Alwark" pašai pieder SIA "Balti Trade".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)