Banner 980x90

Jelgavas novadā bērnudārzu pedagogu algu plānots celt līdz 620 eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
No 1.septembra pedagogiem Jelgavas novada pirmsskolas izglītības iestādēs paredzēts maksāt 620 eiro atalgojumu, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

24.augustā apvienoto komiteju sēdē deputāti izskatīs Izglītības pārvaldes gatavotu lēmumprojektu, kas paredz no 2016.gada 1.septembra līdz 2017.gada 31.augustam noteikt sociālā pedagoga darba algas likmi 680 eiro, bet pirmsskolas pedagoga darba algas likmi 620 eiro apmērā.

Plašāku informāciju Kaņepone solīja sniegt līdz domes sēdei.

Kā ziņots, Ministru kabinets 5.jūlijā apstiprināja pedagogu atalgojuma jauno modeli, kurā iekļauta atruna par iespēju pašvaldībām, ja tām nav iespēju, pirmsskolas pedagogiem pārejas periodā maksāt 560 eiro lielu atalgojumu 620 eiro vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)