Banner 980x90

Jelgavas muzejam mainīs jumtu

Jelgava, 11.apr., LETA. Līdz jūlija beigām plānots veikt Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzeja jumta seguma nomaiņu.

Jumta remontdarbu laikā muzeja darbība netiks traucēta, un tas apmeklētājiem būs pieejams ierastajā darba laikā, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Jumta remontdarbu laikā notiks novecojušā skārda jumta seguma nomaiņa uz cinkotu skārda jumta segumu, kas vizuāli atbilst vēsturiskajam. Papildus tam tiks siltināti muzeja ēkas bēniņi, tādējādi samazinot siltuma zudumus. Darbu laikā tiks noņemts karogs, kas atrodas uz muzeja kupola, taču, kad remontdarbi noslēgsies, karogs atgriezīsies savā vietā.

Atbilstoši iepirkuma konkursa rezultātiem darbus veiks SIA "Koka ēka" un SIA "Portiks".

Jumta nomaiņa izmaksās 186 268 eiro bez PVN. Darbus plānots pabeigt jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)