Banner 980x90

Jelgavas labākie zemledus makšķernieki noskaidroti

Sestdien, 23.februārī, uz Lielupes aiz Jelgavas pils norisinājās Jelgavas atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā, kurā piedalījās 51 makšķerēšanas entuziasts no Jelgavas un Rīgas. Uzvarētāja titulu izcīnīja Krišjānis Lisovskis no Rīgas, pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Makšķerēšanas sporta klubā "Lielupes brekši".

Pavisam sacensībās startēja 51 dalībnieks, speciālbalvu saņēma vienīgā dalībniece sieviete Māra Ķenģe. Dalībnieku vidū bija ne tikai jelgavnieki, bet arī Jelgavas novada iedzīvotāji un rīdzinieki.
 
Makšķerēšanas sporta klubā norāda, ka uzvarētāja titulu ar 0,240 kilogramu lielu asari izcīnīja Lisovskis no Rīgas, kurš otrajā vietā aiz sevis atstāja Jevgeniju Borisovu, bet trešajā Arti Damlicu.
 
"Lielupes brekši" skaidro, ka par uzvarētāju sacensībās individuālajā vērtējumā kļuva sacensību dalībnieks, kuram lomā ir divas lielākās zivis no dažādām zivju sugām pēc svara (piemēram, asaris un  rauda, breksis un līdaka utt.). Pārējo vietu ieguvēji tika noteikti pēc lielākās zivs svara. 1.-3.vietas ieguvējus apbalvo ar medaļām, diplomiem un balvām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)