Banner 980x90

Jelgavas jaunās pirmsskolas izglītības iestādes metu konkursā uzvar uzņēmums "DO studio"

Jelgava, 20.maijs, LETA. Jelgavas pašvaldības jaunās pirmsskolas izglītības iestādes Nameja ielā metu konkursā no pieciem pretendentiem par uzvarētāju atzīts Rīgas uzņēmums "DO studio", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga galvenā speciāliste Ilze Neimane aģentūru LETA informēja, ka metu konkursa uzvarētāja darbā jaunā bērnudārza koncepts Nameja ielā tiek veidots nevis kā viena ēka, bet apļa formā izvietotas vairākas ēkas, kur katrā no tām atradīsies sava bērnudārza grupa. Uzvarētāja iesniegtais darbs paredz, ka ēkās varēs uzņemt līdz 360 audzēkņiem.

"Tagad varēs sākties jaunā bērnudārza projektēšanas darbi. Paralēli tam pašvaldība jau risina pievadceļu un infrastruktūras sakārtošanu topošajai bērnudārza teritorijai," piebilda Neimane.

Konkursa komisija šobrīd vēl nav pieņēmusi lēmumu par uzvarētāja meta publiskošanu.

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja lapā publicētā informācija, uzvarētājs saņems 5000 eiro (bez PVN).

Aģentūra LETA jau rakstīja, ka bijušais Jelgavas mēra Andra Rāviņa (ZZS) vietnieks izglītības jomā Aigars Rublis (V), kurš pēc pēdējām pašvaldību vēlēšanām amatu zaudējis, sācis parakstu vākšanu, aicinot Rāviņu paātrināt jaunu pašvaldības bērnudārzu būvniecību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)