Banner 980x90

Jelgavas iedzīvotāju karti sākusi piedāvāt vēl viena banka

Jelgava, 5.okt., LETA. Kopš oktobra Jelgavas iedzīvotāju karti iespējams noformēt ne tikai "SEB bankā", bet arī "Norvik bankā", noskaidroja aģentūra LETA.

No 1.oktobra arī "Norvik banka" izsniedz Jelgavas iedzīvotāju un skolēnu kartes, kas vienlaicīgi ir arī "MasterCard" norēķinu karte, aģentūru LETA informēja Jelgavas pašvaldības komunikācijas un mediju attiecību galvenā speciāliste Egita Veinberga.

Pašvaldībai jaunais projekts izdevumus nav radījis.

Lai arī iepriekš iedzīvotāju kartes pakalpojumus Jelgavā nodrošināja tikai "SEB banka", Veinberga apgalvoja, ka pašvaldība ir gatava sadarbībai arī ar citām finanšu iestādēm, ja kāda no bankām izrādīs interesi par pilsētas elektronisko karšu pakalpojuma ieviešanu.

"Norvik bankas" komunikācijas vadītāja Ilze Vītola skaidroja, ka Jelgavas pilsētnieka karte ietver vairākas priekšrocības, kas būtiskas pilsētas iedzīvotājiem: karte sniedz iespēju ne tikai apmaksāt braucienus sabiedriskajā transportā vai skolēniem - pusdienas skolā -, vienlaikus saņemot domes piešķirtos atvieglojumus, bet arī norēķināties par pirkumiem gan veikalos, gan internetā.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka Jelgavā 2012.gadā ieviesta jauna parauga skolēna apliecība, kas vienlaikus ir maksājumu karte un pilda autobusa mēnešbiļetes funkcijas. Vēlāk ieviesta arī iedzīvotāju karte. Šo pakalpojumu iedzīvotājiem nodrošināja "SEB banka".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)