Banner 980x90

Jelgavas glābējsilītē atstāts pirmais bērniņš

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Pirmdienas, 22.augusta, rītā glābējsilītē, kas izvietota pie Jelgavas slimnīcas, atstāts pirmais jaundzimušais - meitenīte, aģentūru LETA informēja slimnīcas pārstāve Solveiga Ābola.

"Visdrīzāk, meitenīte dzimusi šonakt. Meitene ir 3150 gramus smaga, veselīga, ģērbta tīrās, kārtīgās drēbītēs," pauda Ābola.

Jaundzimusī glābējsilītē ieveidota plkst.6.55. Informācija par iespējamo dzimšanas vietu vai citiem datiem pie bērna atstāta netika.

Par notikušo ir paziņots gan Valsts policijai, gan bāriņtiesai. Pašlaik bērns atrodas mediķu uzraudzībā.

Kā ziņots, 2014.gada 29.augustā pie Jelgavas pilsētas slimnīcas korpusa tika atklāta Jelgavas glābējsilīte jeb "Baby Box", kas ir pirmā Zemgales reģionā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)