Banner 980x90

Jelgavas domes uzņēmumi izsola dalīti savāktos atkritumus

Rīga, 25.apr., LETA. Jelgavas domei piederošie atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumi rīko izsoli dalīti savākto atkritumu pārdošanai, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

SIA "Jelgavas komunālie pakalpojumi" un SIA "Zemgales EKO" izsludinājuši rakstisku izsoli "Dalīti savākto atkritumu iegāde no sadzīves atkritumu šķirošanas stacijas "Brakšķi", Līvbērzes pagastā, Jelgavas novadā, un šķiroto atkritumu savākšanas laukuma Ganību ielā 84, Jelgavā". Pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, jāiemaksā nodrošinājums 1000 eiro.

Piedāvājumus izsolei var iesniegt līdz 15.maijam "Jelgavas komunālajos pakalpojumos".

"Zemgales EKO" ir Jelgavas pašvaldības kapitālsabiedrība, savukārt "Jelgavas komunālajos pakalpojumos" vietvarai pieder 51% kapitāldaļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)