Banner 980x90

Jelgavas centrā skaisti iemirdzas "Rūķu māja"

Piektdien, 25.novembrī, t/c VIVO Centrs ienesa svētku gaismu pirmsskolas izglītības iestādē Rūķu māja.

Gaidot Pirmo adventi, bērni tika iepriecināti ar garšīgiem kliņģeriem, bet bērnudārzs rotāts ar Ziemassvētku lampiņu virtenēm. Jautru noskaņojumu radīja bērnu sagatavotie priekšnesumi un VIVO Centra talismans Vivucis.

PII Rūķu māju tagad rotā Ziemassvētku lampiņas, jo tās dibinātāja un vadītāja Biruta Briede pieteicās t/c VIVO Centrs projektam Kāds ir Tavs sapnis?. Biruta vēlējās iepriecināt, ne tikai Rūķu mājas mazos iedzīvotājus un darbiniekus 15 gadu pastāvēšanas jubilejā, bet arī Jelgavas pilsētas iedzīvotājus, lai viņiem pilsētas centrā ziemas tumšajā laikā pašiem būtu sava pasaku mājiņa.

Rūķu mājas vadītāja norāda, ka lampiņu virtenes nav vienīgais ēkas greznums: "Šis mums ir gaismas mēnesis. Gatavojoties Ziemassvētkiem, bērni gatavo papīra laternas, ar kurām izgaismot iekštelpas. Kopā ar vecākiem pie durvīm esam izveidojuši lielu Adventes vainagu, kas sastāv no mazākiem vainadziņiem."

Biruta stāsta, ka ir patīkami pārsteigta, jo nebija cerējusi, ka projektā izvēlēsies tieši viņas sapni. Bērniem par pasākumu nekas netika teikts līdz pat pēdējam brīdim, lai viņiem šajā dienā sarūpētu patiesi negaidītu pārsteigumu.

Jau astoto mēnesi jelgavnieku sapņus palīdz īstenot Rimi, Douglas, Tele2, Baltic Data, Bite, Dzintars, 212, Guntina.com, Optio, Stenders, Ādas un vilnas fabrika, Palete, Siberika, Barona tējas un kafijas, Baulain, Globuss, Blue Box, Nika, Luvra, Zizi, Dino Zoo, Super Action, Grenardi, Lattelecom, Mēness aptieka, Balonu pasaule, Salmu krogs, "Caramelles", Juvo apavi, Pus12, Helen, Clean Control un Luxe. Projekts noslēgsies 15.decembrī plkst.17.00, kad ikviens jelgavnieks aicināts uz t/c VIVO centrs, lai nobaudītu īpašu kūku, kas taps Rimi gardēžu meistarklasē, un piedalītos citos Ziemassvētkiem veltītos pasākumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)