Banner 980x90

Jelgavas biznesa inkubatorā ģenerēs viedas idejas

Jelgava, 15.jūn., LETA. Otrdien, 19.jūnijā, Jelgavas Biznesa inkubatorā notiks dizaina domāšanas praktiskais seminārs "Jelgava 2.0: spēļlaukums viedām inovācijām", kurā iedzīvotāji kopā ar ekspertiem tiks aicināti ģenerēt un prezentēt idejas viedās pilsētas attīstības konceptam, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Latvijā jau astoto gadu norisinās radošās darbības nedēļa "radi!", kuras mērķis ir rosināt iedzīvotāju izpratni par nozaru attīstību un mijiedarbību, aktīvi iesaistot viņus ideju ģenerēšanas pasākumos. Šogad semināros tiek aktualizēti pilsētai svarīgi jautājumi, lai kopā veidotu labāku vidi. Jelgavas seminārs ir trešais no četru "Radi! 2018" reģionālo pasākumu kopuma, un tajā bez maksas ir aicināti piedalīties pilsētas un reģiona jaunieši, uzņēmēji, pašvaldības un nevalstiskā sektora pārstāvji, kā arī citi interesenti, informē projekta pārstāve Dace Zīmele.

Pasākuma galvenais mērķis ir iepazīstināt dalībniekus ar dizaina domāšanas metodēm, kas palīdzētu veiksmīgi īstenot nākotnes idejas un projektus. Semināru vadīs pieredzējuši dizaina domāšanas eksperti – "Creativity Lab" dibinātāja Signe Adamoviča un uzņēmuma "Design Elevator" vadītājs Čārlzs Bušmanis. Adamoviča ir inovāciju platformas «Demola Latvia» koordinatore un ikdienā strādā kā mentors studentu grupās, savukārt Bušmanis ir dizaina konsultants, kurš strādājis Šveicē, Nīderlandē, bet šobrīd Latvijā sadarbojas ar start-up uzņēmumiem.

Pasākums organizēts ar Kultūras ministrijas, Ziemeļu dimensijas Kultūras partnerības, UNESCO Latvijas nacionālās komisijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)