Banner 980x90

Jelgavas autobusu parku turpinās vadīt Gints Burks

Jelgava, 9.nov., LETA. Šodien pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Jelgavas autobusu parks" (JAP) ārkārtas dalībnieku sapulcē uzņēmuma valdes locekļa amatā apstiprināts līdzšinējais pārvadātāja vadītājs Gints Burks, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Burka kandidatūru iepriekš izvērtēja Jelgavas pašvaldības kapitālsabiedrību valdes locekļu nominācijas komisija.

Savukārt JAP ārkārtas dalībnieku sapulcē ceturtdien nolemts amatam atkārtoti apstiprināt Burku, kuram beidzies iepriekšējais pilnvaru termiņš.

Jau vēstīts, ka beidzoties no amata saistībā ar krimināllietu atstādinātā pašvaldības JAP vadītāja Pētera Salkazanova un līdz ar to arī viņa vietā ieceltā Burka pilnvaru termiņam, Jelgavas pašvaldība izsludinājusi konkursu uz JAP valdes locekļa amatu.

Konkursā saņemts viens pieteikums.

Tāpat ziņots, ka Salkazanovs kļuvis par Jelgavas domes priekšsēdētāja Andra Rāviņa (ZZS) padomnieku uzņēmējdarbības jautājumos. Viņš ir pieņemts darbā pašvaldībā uz nepilnu darba laiku - 20 stundas nedēļā - par Rāviņa padomnieku uzņēmējdarbības jautājumos, aģentūrai LETA apstiprināja pašvaldības pārstāve Līga Klismeta. Konkurss jaunizveidotajam amatam netika rīkots, jo to neparedz normatīvie akti.

Padomniekam noteiktā darba alga ir 950 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)