Banner 980x90

Jelgavas apkārtnē uz rotācijas apļa izbūves laiku slēgts reģionālā ceļa posms

Rīga, 17.jūl., LETA. Jelgavas apkārtnē uz rotācijas apļa izbūves laiku slēgts reģionālā ceļa posms, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Rotācijas aplis Tušķos, pie Jelgavas, tiks slēgts līdz šā gada septembrim. Satiksmei ir slēgts 200 metrus garš autoceļa Jelgava (Tušķi)–Tukums (P98) posms, kura apbraukšana tiek nodrošināta pa reģionālu autoceļu Jelgava–Dobele–Annenieki (P97) un vietējo ceļu Tušķi–Kalnciems (V1065). Satiksme uz autoceļa P97 apbraucamajā posmā tiek regulēta ar luksoforu.

Rotācijas apļa izbūve notiek valsts reģionālā autoceļa Jelgava (Tušķi)–Tukums (P98) posma no Jelgavas līdz tiltam pār Auci (0.līdz 5,53.kilometrs) pārbūves laikā vietā, kur Dobeles šoseja pie Jelgavas aiz tilta pār Svēti sazarojas par autoceļu Jelgava–Dobele–Annenieki (P97) un Jelgava (Tušķi)–Tukums (P98).

Pārējā būvobjektā saglabājas līdzšinējie satiksmes ierobežojumi.

Pārbūvi posmā no Jelgavas līdz tiltam pār Auci uz P98 veic būvkompānija SIA "Igate", kuras līgumcena ir 4,8 miljoni eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Pārbūvi līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Būvdarbi minētajā ceļa posmā sākti šā gada aprīļa vidū un tiks pabeigti šogad. To laikā tiks izbūvēts jau minētais rotācijas aplis pie Jelgavas un pārbūvēts tilts pār Auci. Ceļam tiks ieklāts jauns pamats un trīs asfalta kārtas, atjaunots ceļa apgaismojums pie Jelgavas, ūdens novades sistēma un sabiedriskā transporta pieturvietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)