Banner 980x90

Jelgavas apgaismojuma uzturēšanu turpinās nodrošināt ilggadējais pašvaldības partneris "Mītavas Elektra"

Jelgava, 27.febr., LETA. Jelgavas publisko teritoriju apgaismojuma uzturēšanu turpinās nodrošināt ilggadējais pašvaldības partneris SIA "Mītavas Elektra", ar kuru uz trim gadiem noslēgts līgums par 544 500 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pašvaldības iepirkums.

Vietējais uzņēmums iepirkumā bija vienīgais pretendents, pakalpojumu solot nodrošināt par 450 000 eiro bez PVN.

Informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka 2014.gadā pašvaldība ar SIA "Mītavas Elektra" noslēgusi līgumu par apgaismojuma uzturēšanu un elektropieslēguma nodrošināšanu pasākumu laikā par teju 460 162 eiro bez PVN.

Vēl pērn uzņēmums par 23 058 eiro bez PVN veicis apgaismojuma izbūvi Aviācijas ielā, tāpat noslēgts līgums par apgaismojuma izbūvi Bērzu ceļā. SIA "Mītavas Elektra" ar 41 999 eiro bez PVN piedāvājumu uzvarēja arī iepirkumā par gaismas dekoru uzstādīšanu un noņemšanu, kā arī citos Jelgavas pašvaldības konkursos. Turklāt uzņēmums nodrošina pilsētas luksoforu uzturēšanu.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "Mītavas elektra" 2016.gadā strādāja ar 1 211 780 eiro apgrozījumu un guva 1110 eiro peļņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)