Banner 980x90

Jelgavā velosipēdists notriecis gājēju un pametis notikuma vietu

Jelgava, 21.aug., LETA. Sestdien Jelgavā kāds vēl nenoskaidrots velosipēdists notriecis gājēju un pametis avārijas vietu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā inspektore Diāna Briede.

Negadījums noticis ap plkst.12.30 Lielajā ielā, virzienā no Pilssalas ielas uz Jāņa Čakstes bulvāra pusi. Velosipēdists uzbraucis 1983.gadā dzimušajai gājējai un aizbraucis.

Sievietei slimnīcā sniegta medicīniskā palīdzība.

Tāpat sestdien Jelgavā avarējis motociklists, kurš pie braucamā stūres bija sēdies, būdams 2,4 promiļu reibumā, informēja Briede. 1985.gadā dzimušais, braucot ar motociklu pa Rīgas ielu, ietriecās automašīnā "Kia", ko vadīja 1975.gadā dzimusi sieviete. Motociklists ar traumām nogādāts ārstniecības iestādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)