Banner 980x90

Jelgavā veiksmīgi atrasts no mājām aizgājis trīsgadnieks

Rīga, 20.aug., LETA. Šopēcpusdien mājās Jelgavā nogādāts trīsgadnieks, kurš bijis atstāts māsas uzraudzībā un šajā laikā aizgājis no mājām, noskaidroja aģentūra LETA.

Jelgavas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Reksce skaidroja, ka uz ielas atrastais bērns nav varējis pastāstīts, kas ir viņa vecāki un kur viņš dzīvo. Taču likumsargiem paveicies, jo brāli jau bija devusies meklēt viņa 14 gadus vecā māsa, kuras uzraudzībā zēns atstāts.

Noskaidrots, ka bērns mājās aizmidzis, un māsa devusies uz savu istabu, taču vēlāk viņa pamanījusi, ka brālis devis prom, izmantojot to, ka mājokļa durvis nav bijušas aizslēgtas.

Ar bērnu mammu policijai vēl nav izdevies sazināties.

Aģentūra LETA novēroja, ka zēns pa RAF dzīvojamo masīvu tika pārvietojies ar skrejriteni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)