Banner 980x90

Jelgavā vecāki varēs vērtēt savu bērnu skolu

Jelgava, 28.marts, LETA. Lai izvērtētu Jelgavas pilsētas skolu kvalitāti, to audzēkņu vecāki varēs piedalīties anketēšanā. Aptaujas anketu tiešsaistē var aizpildīt līdz 31.maijam, aģentūru LETA informē Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs (ZRKAC).

Jelgavas pilsētas skolas piedalās konkursā par gada skolas titulu "Jelgavas pilsētas izglītības kvalitātes gada balva "Zelta grauds 2018", un mācību iestādes izvērtēšanā tiks uzklausīt arī skolēnu vecāku viedoklis.

ZRKAC norāda, ja ģimenē aug vairāki skolēni, vecāki aicināti anketu aizpildīt par katru bērnu atsevišķi. Anketa pieejama ZRKAC mājaslapā. Anketa ir anonīma un vecāku aptaujā iegūtie dati tiks izmantoti skolu izvērtēšanas procesā apkopotā veidā. Anketā ir jānorāda vien skola, kurā mācās bērns, un klašu grupa. Vecāki lūgti piecu ballu sistēmā izteikt savu vērtējumu, piemēram, vai viņus apmierina sniegtās izglītības kvalitāte, vai skola nodrošina daudzpusīgas iespējas skolēna talanta attīstīšanai, par skolotāju attieksmi, par skolas sadarbību ar vecākiem.

Papildu informāciju par aptaujas anketu var iegūt pa tālruni 63012151, 63012157.

ZRKAC informē, ka konkursā tiks izvērtēti skolu sasniegumi 2017./2018. mācību gadā šādās jomās: skolas definēto prioritāšu īstenošana; skolēnu sasniegumi; skolotāju profesionālās kompetences pilnveide un radošā darbība kompetencēs balstīta mācību satura ieviešanā; skolas vadības komandas darbība kompetencēs balstīta mācību satura ieviešanā; skolas darbība skolēnu personības/talantu attīstīšanai; skolas saikne ar sabiedrību, pilsoniskā līdzdalība; skolas vides drošība.

2017./2018. mācību gada konkursa uzvarētāji tiks paziņoti Jelgavas pilsētas Skolotāju dienai veltītajā svinīgajā pasākumā 2018. gada oktobrī.

Konkursa mērķis ir motivēt vispārējās izglītības iestādes inovatīvai, kvalitatīvai darbībai, konkurētspējas veicināšanai un izcilības sasniegšanai Jelgavas pilsētas, Zemgales reģiona un valsts mērogā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)