Banner 980x90

Jelgava uzņems "[Ex] da Bass" radio šova desmit gadu jubilejas tūri

Piektdien, 29.janvārī ar "BS Motors" gādību klubs "Tonuss" kļūs par EHR radio šova "Party Service" desmit gadu jubilejas klubu tūres "Party Service on Tour 2016" pieturvietu Jelgavā, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informē pasākuma organizatori.

Apmeklētājus sagaida Eiropā aktuālākā mūzika populārā dīdžeja un raidījuma vadītāja "[Ex] da Bass", kā arī viņa kolēģa "MBerg" variācijās, enerģiskā perkusionista Eināra Latiševa ritmi, specefekti no mūzikas iekārtu veikala "Muzpro.eu", stilīgas dekorācijas un konkursi ar lieliskām balvām.

"Party Service" ir radio šovs, kas EHR ēterā jau desmit gadus skan katru piektdienas un sestdienas vakaru. Raidījums sniedz detalizētu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām deju klubos, festivāliem, izklāsta jaunākas klubu kultūras ziņas un aktualitātes, un pats galvenais – uzlādē tā klausītājus pozitīvām emocijām pirms došanās uz kādu no ballītēm.

Ieejas maksa – 1 eiro, bet visiem, kuri dalīsies (share) ar "Facebook" pasākumu vai spiedīs "Es Nākšu" portālā "Draugiem.lv" – ieeja no plkst.23.00 bez maksas.

Dāmām daloties ar "Facebook" pasākumu vai spiežot Es Nākšu – BS Motors uzsauc šampanieti kluba bārā līdz plkst.01.00.

Atbalsta: "Moore Chips", "Max Supreme", "LuxTan", "Smaržas TEV", "Muzpro.eu", "BS Motors" un "Jelgava24.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)