Banner 980x90

 Jelgavā sveikti 128 pērn gada nogalē dzimušie mazuļi

Foto: Raitis Supe
Foto: Raitis Supe

Ceturtdien aizvadīts 2016.gada pirmais mazo jelgavnieku sveikšanas pasākums “Mūs gaida, mēs nākam!”, un tajā līdztekus citām piemiņas veltēm simbolisko dāvanu – karotīti – saņēma kopumā 128 mazie jelgavnieki, kas pasaulē nākuši pagājušā gada nogalē – laika posmā no 4. novembra līdz 31.decembrim.

Kā pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas novada pašvaldībā, viņu vidū arī viens dvīņu pāris – Damirs un Milana Matuseviči, kas līdztekus piemiņas karotītei dvīņi saņēma arī siltus zābaciņus Jelgavas krāsās.  

"Bērniņš – tas ir pasaules brīnums! Lai jūsu mazulītis, šis pasaules brīnums, jums nes gandarījumu, lai aug stiprs un vesels, lai aug kā Jelgavas un Zemgales patriots! Gribu vēlēt, lai viņš augot var lepoties ar tiem darbiem, ko mēs esam paveikuši, savukārt mēs – ar tiem darbiem, ko paveiks viņš," mazuļu vecākiem vēlēja Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš.

Jāpiebilst, ka tās ģimenes, kuras šodien nevarēja ierasties uz svinīgo mazuļu sveikšanas pasākumu, piemiņas dāvanu no pilsētas var saņemt Jelgavas domes Klientu apkalpošanas centrā, Lielajā ielā 11, tā darba laikā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)