Banner 980x90

Jelgavā sveiks labākos sportistus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pirmdien, 28.decembrī, plkst.18.00 Jelgavas Sporta hallē, Mātera ielā 44a, pasākumā "Sporta laureāts", jau 16.reizi tiks sveikti Jelgavas pilsētas gada labākie sportā.

Kā pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē, labākie tiks noteikti 11 nominācijās: "2015.gada sportiste olimpiskajos sporta veidos", "2015.gada sportists olimpiskajos sporta veidos", "2015. gada treneris olimpiskajos sporta veidos", "2015.gada sportists neolimpiskajos sporta veidos", "2015.gada treneris neolimpiskajos sporta veidos", "2015.gada sportists tehniskajos sporta veidos", "2015.gada treneris tehniskajos sporta veidos", "2015.gada sporta spēļu komanda", "2015.gada sporta skolotājs", "2015.gada perspektīvākais sportists" un "Par ieguldījumu sportā".

Pasākumā tiks apbalvoti arī sportisti un treneri par augstiem sasniegumiem sportā 2015.gadā, kā arī Latvijas Jaunatnes olimpiādes godalgoto vietu ieguvēji un treneri. Jāatgādina, ka Latvijas Jaunatnes olimpiādē Jelgavas sportisti izcīnīja 42 medaļas – deviņas zelta (smaiļošanā un kanoe airēšanā, boksā un peldēšanā), 11 sudraba (basketbolā, brīvajā cīņā, džudo, BMX, smaiļošanā un kanoe airēšanā, triatlonā, peldēšanā) un 22 bronzas (boksā, brīvajā cīņā, džudo, smaiļošanā un kanoe airēšanā, vieglatlētikā, peldēšanā). Tas kopvērtējumā pēc izcīnīto medaļu skaita mūsu pilsētu ierindoja 5.vietā. 2015.gads sporta dzīvē iezīmējās arī ar pirmajām Eiropas sporta spēlēm, kurās piedalījās trīs Jelgavas sportisti – peldēšanā, boksā un BMX.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)