Banner 980x90

Jelgavā stāstīs par stresu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Otrdien, 13.oktobrī, Jelgavā stāstīs par stresu.

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC), Svētes ielā 33, plkst.18.00, par godu Veselības mēnesim jauno sezonu atsāk pasākumu cikls "Iedvesmas telpa", kurā viesosies psiholoģe Diāna Zande un aicinās klātesošos uz sarunu "Mazāk stresa, vairāk prieka",  informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas pilsētas pašvaldībā.

Psiholoģe pastāstīs par to, kā rodas stress, kā samazināt spriedzi ikdienā, kā savā dzīvē ieviest rūpes par sevi, kā ieraudzīt un izmantot savus esošos resursu, lai justos mierīgāk un laimīgāk.

Pasākuma apmeklējums ir bez maksas, bet vietu skaits ierobežots, tāpēc iepriekš nepieciešams pieteikt savu dalību pasākumā.

Papildus informāciju var iegūt un pieteikties, zvanot uz tālruņa numuru 63082101 vai 29222737, kā arī rakstot uz e–pastu astra.vanaga@zrkac.jelgava.lv.

 



 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)