Banner 980x90

Jelgavā skanēs koncerts "Pareizticīgo Ziemassvētki"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Atzīmējot Pareizticīgo Ziemassvētkus, Sabiedrības integrācijas pārvalde un Jelgavas Nacionālo kultūras biedrību asociācija organizē svētku koncertu "Pareizticīgo Ziemassvētki", kas norisināsies sestdien, 9.janvārī, plkst.13.00 Jelgavas pilsētas kultūras nama Lielajā zālē.

Kā pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv noskaidroja Sabiedrības integrācijas pārvaldē, šogad visus svinīgā koncerta apmeklētājus priecēs: solisti Eliāna Sanda Veinberga un Jānis Kurševs, Eva Tersarkisova (vijole), Megija Bruce (kokle), Daniils Mickevičs (klavieres), Latvijas Pareizticīgās Baznīcas vīru koris "Logos" (vad. J.Šenroks), Rīgas Visu Svēto pareizticīgo baznīcas ansamblis (vad. K.Sisojeva), Jelgavas 2.pamatskolas bērnu koris "Zvonņica" (vad. J.Vavilova) un Jelgavas 5.vidusskolas ansamblis (vad. M.Rutkovska un D.Samoiļenko) Jelgavas 6.vidusskolas ansamblis (vad. D.Gorbunova), Rīgas 96.vidusskolas 2.-6.klašu koris. Koncerta koncertmeistari Sintija Šteinkopfa un Lilija Sarkisjana.

Koncerta režisore: Lolita Truksne, mākslinieciskā vadītāja: Jeļena Vavilova, scenogrāfe: Anna Ziemele un literārā konsultante: Raisa Andžāne.

Ieejas biļete uz koncertu: 1 eiro. Biļetes var iegādāties no Sabiedrības integrācijas pārvaldē (Sarmas iela 4), bet no 5.līdz 9.janvārim - Kultūras nama kasē.

Ieņēmumi par biļetēm tiks ziedoti labdarībai - Jelgavas Sv.Simeona un Sv.Annas pareizticīgo katedrālei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)